Ik ben Stefanie Kamstra. Kleur is mijn passie. Als kind kende ik al heel vroeg alle kleuren. Op latere leeftijd kwam daar een liefde voor kleding en winkelen bij en zo is mijn liefde voor kleur en stijl ontstaan. Gedurende mijn carrière heb ik gezien dat er ook in het zakelijke leven kleur aangebracht kan en mag worden. Ik heb zelf ervaren wat kleur met en voor je kan doen en blijf dat keer op keer bijzonder vinden.

Als Image consultant en Visibility coach wil ik jou daarin meenemen en je laten ervaren wat kleur voor jou kan betekenen. Het is mijn missie om jou het beste van jezelf te laten zien en je bewust te maken van wat kleur en kleding met je kan doen. 

Om mijn passie met anderen te delen heb ik Eskolora opgericht. Eskolora is een samenvoeging van het Spaanse werkwoord ‘colorar’ en mijn initialen; SK. Colorar is het Spaanse werkwoord voor ‘kleuren’. ’Es colora’ betekent letterlijk ‘het kleurt’. Het doel van Eskolora is om kleur te geven aan jouw leven.

Laat zien wie je bent. En daar wil ik je bij helpen. Straal uit wie je bent en wie je wilt zijn. Leer hoe je je boodschap kunt versterken door het bewust gebruiken van kleur en stijl. Laat aan de buitenkant zien wie jij van binnen bent en breng je innerlijk en je uiterlijk met elkaar in balans. Maak gebruik van de kleuren die jou doen stralen en kies voor kleding die jouw uiterlijke kenmerken flatteert. Ik help je graag daar waar jij er niet uitkomt!