Maak je leven makkelijker met kledingcapsules!

Elke kledingkast ziet er anders uit. Twee kasten van twee verschillende mensen kunnen er aan de buitenkant exact hetzelfde uitzien, maar zodra je de kast opent, worden de verschillen zichtbaar. Logisch, want het zijn twee verschillende mensen, met allebei een andere persoonlijkheid die weerspiegeld wordt door de inhoud van hun kledingkast.  Een kledingkast is dan ook heel persoonlijk en elke kledingkast is uniek.

Er zijn veel verschillende manieren om je kledingkast in te delen. Zo kun je je kleding op kleur hangen/leggen, of je hangt/legt alle zelfde items bij elkaar, of misschien hang/leg je alle zelfde items bij elkaar en sorteer je die vervolgens op kleur.

Dit geeft misschien meer rust en overzicht wanneer je je kledingkast opent, maar dan begint de ellende pas. Je trekt steeds hetzelfde uit de kast en je weet niet welke combinaties je allemaal kunt maken met die ene broek of top. Het gevolg is dat je het grootste deel van je kleding nooit of amper aan hebt en er het grootste deel van de tijd hetzelfde bijloopt. Dit kan anders!

Namelijk garderobeplanning!

Garderobeplanning… het woord zegt het al. Een plan maken voor je garderobe. Bewust je kleding organiseren op een manier die voor jou goed werkt. Een indeling maken van je kleding die overzicht biedt en die je leven een stuk gemakkelijker zal maken.

Bij garderobeplanning deel je je garderobe in in kledingcapsules.

Een kledingcapsule bestaat uit 8 tot 12 kledingstuks die je onderling met elkaar kunt matchen. Je deelt ze in naar categorie of activiteit en stelt ze zo samen dat alles 100% bij elkaar past en jij je er lekker en comfortabel in voelt.

Voordelen van kledingcapsules

Je garderobe indelen in kledingcapsules heeft een aantal aanzienlijke voordelen, waardoor je leven makkelijker wordt, je je beter in je vel gaat voelen en je veel efficiënter met je kledingkast om kunt gaan.

BESPAAR TIJD

Doordat je kledingcapsules zijn afgestemd op activiteiten of ingedeeld naar categorieën, weet je zo uit de juiste kledingcapsule een outfit te halen die ook nog eens meteen goed zit. Je weet immers dat dit een winning outfit is, omdat je alles al een keer hebt doorgepast.

♥ VARIATIE IN JE LOOKS

Je ziet er altijd anders uit. Doordat de kledingstuks onderling allemaal met elkaar matchen, heb je binnen een kledingcapsule van maximaal 12 items ontzettend veel combinatiemogelijkheden. Heb je dan ook nog meerdere kledingcapsules, dan ben je er van verzekerd dat je het hele seizoen elke dag een andere look kunt hebben.

 BESPAAR GELD

Je bespaart geld tijdens het shoppen, doordat je enkel nog items koopt die voor 100% matchen met alle andere kleding in je kledingcapsule. Je zult minder snel impulsaankopen doen, maar juist bedachtzaam je kledingkeuze maken.

DOELGERICHT WINKELEN

Je winkelt met een doel. Je weet wat je nog mist in je garderobe and you stick to the plan.

JE DOET GEEN MISKOPEN MEER

Door alleen nog items te kopen die volledig matchen met de andere kleding in je kledingcapsule, voorkom je dat je nieuwe aankoop in de kast verdwijnt en daar letterlijk stof ligt te happen. Je weet waar je het mee kunt combineren en dus zul je dit kledingstuk met trots en verve dragen.

De garderobecheck – aan de slag met kledingcapsules

Tijdens een garderobecheck kom ik bij jou aan huis om samen met jou een garderobeplanning te maken die voor jou goed werkt. We gaan aan de slag met het mixen en matchen van jouw kleding om tot vernieuwende en verfrissende outfits te komen.

Het doel van de garderobecheck is om aan het einde van de sessie achter elke kledingcapsule een groen vinkje te kunnen zetten. Het belangrijkste is namelijk dat jij je goed voelt over de kledingcapsules en er ook van overtuigd bent dat je de kledingsets die we hebben samengesteld ook gaat dragen.

Zoals gezegd is het de bedoeling dat alle items binnen een kledingcapsule voor 100% met elkaar matchen. Daarnaast stemmen we de outfits in een kledingcapsule ook af op:

jouw dagelijkse/wekelijkse bezigheden

√ jouw persoonlijke kledingstijl

√ de kleuren die jou het mooiste staan

√ jouw comfort

 

Als een kledingcapsule aan al deze punten voldoet, dan kun je spreken van een “Match made in Fabric” , want al deze items samen vormen een combinatie als zijnde een match made in heaven.

 


REVIEWS – Wat mijn klanten zeggen over kledingcapsules

 

Katinka Michiels

“Het 2de dat Stefanie aanpakte waar ik ook helemaal niet voor te vinden was, waren de capsules. Mijn kledijkast is de mooiste ter wereld – qua opgeruimdheid dan toch. Ik heb een Marie Kondo stijl kast met allemaal bij mekaar passende bakjes, kleurtjes. Echt … en nu ging Stefanie dit overhoop halen en anders klasseren? No way! Maar toch … Ik besloot open te staan (en dacht stiekem : ik kan dat altijd weer terug op de oude manier doen). Maar ik was fout! Echt … die capsules zijn voor mij DE kers op de taart. Ik kan niet meer leven zonder capsules. En je hoort het al … eens ik overtuigd ben, dan sta ik er ook 100% achter. Wat voordelen geven capsules mij : geen nadenken meer, altijd mooi gekleed, altijd andere combinaties, altijd die uitstraling die ik wil, en rust …. zoveel rust … en zoveel vrijheid. 

Stefanie is een doorduwer, want ik was echt geen makkelijke klant. Maar ze pakte het met zoveel flair, overtuiging en actief luisteren aan. Ik ben groooote fan.
Ik heb een nieuwe spreuk : achter elke succesvolle vrouw, staat een Stefanie, die zorgt dat je kan uitstralen wie je bent. BOOOOM.
Doen dus die capsules! “


Susan Selten

“Het fenomeen kleding capsule was voor mij nieuw, maar wat een waardevolle tool is dit!

Voorheen had ik losse items in de kast hangen en deed ik maar wat aan. Nu heb ik echte kledingstukken in mijn kast en zie ik wat het met me doet. 
Door jouw tips en tricks lijkt het alsof ik meer kleding heb, omdat ik nu weet hoe ik alles kan combineren en verschillende stylen kan creeeren. Ik ben weer blij met mijn kledingkast EN met mezelf!
😃


Sharon Nijhof

“Wat was dat heerlijk om te winkelen in mijn eigen kledingkast. Stefanie maakt allemaal super toffe combinaties die ikzelf nooit bedacht had. Kleding die ik nooit meer aan deed kregen weer nieuw leven. En ik bespaar veel geld omdat ik nu veel gerichter kan winkelen met een lijstje wat ik zou kunnen aanvullen. Anders kocht ik maar wat, maar met de capsules zorg je ervoor dat alles supergoed bij elkaar kan passen, waardoor je meer outfits hebt met minder kledingstukken. Echt een aanrader!”

 

 


Boek een garderobecheck

De garderobecheck is te boeken voor een hele dag of een dagdeel. Afhankelijk van de grootte van jouw kledingkast en of je al eerder een garderobecheck gehad hebt, is een van beide het meest geschikt.

Jouw investering in een makkelijker leven voor jezelf is:

Hele dag (6 uur): €727,- ex btw

Dagdeel (3 uur): €397,- ex btw

 

Vanaf 35 km vanaf mijn adres worden er reiskosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €0,30 per km.

 

Gun jij jezelf en je kledingkast een nieuw en makkelijker leven?

Neem dan contact met me op via onderstaand contactformulier voor het plannen van een afspraak.