Home

Welkom bij Eskolora.


Ik ben Stefanie Kamstra. Kleur is mijn passie. Als klein kind kende ik al heel snel alle kleuren. Op latere leeftijd kwam daar een liefde voor kleding en winkelen bij. Door mijn carrière als HBO-jurist heb ik gezien dat er ook in het zakelijke leven kleur aangebracht kan en mag worden. Ik heb zelf ervaren wat kleur met en voor je kan doen en blijf dat keer op keer bijzonder vinden. Als imageconsultant wil ik jou daarin meenemen en je laten ervaren wat kleur voor jou kan betekenen. Het is mijn missie om jou het beste van jezelf te laten zien en je bewust te maken wat kleur en kleding met je kan doen.


Om mijn passie met anderen te delen heb ik mijn bedrijf Eskolora opgericht. Eskolora is een samenvoeging van het Spaanse werkwoord ‘colorar’ en mijn initialen; SK. Colorar is het Spaanse werkwoord voor ‘kleuren’. ’Es colora’ betekent letterlijk ‘het kleurt’. Eskolora geeft je leven kleur.


Bij Eskolora kun je terecht voor kleuradviezen, kleding- en stijladviezen, garderobeplanning, personal shopping en diverse workshops. Door middel van deze diensten laat ik je zien wat kleur voor jou kan doen. Jouw eigen stijl en laten zien wie je bent staat hierbij centraal.

 

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem dan een kijkje op de andere pagina's. Eskolora is er voor iedereen, jong en oud, man en vrouw. Staat er niet precies bij wat je zoekt of twijfel je ergens over? Klik dan hier om contact met mij op te nemen!